lördag 1 augusti 2020

Annorlunda sightseeing i Karlsborg

Efter en god natts sömn på den mycket lugna och fina platsen gick vi alla fyra till Nymans café och fikade.  Utsikt mot Vättern där folk badade och en sol som stekte. Det var ett riktigt prisvärt fika och väldigt gott!
Vi besökte även den fina bokhandeln Ugglan som hade allt möjligt, apoteket och systembolaget. kanske inte de vanliga turistställena haha!
Sedan gick vi längs Bottensjön tillbaka till ställplatsen. Fint där! Bottensjön var nog klart badvänlig temperatur i dessutom. 
Vi behövde flytta på oss då vi inte skulle vara kvar en natt till, men vi skulle käka tillsammans först. Vi tog då med Lillys besättning i husbilen och åkte för att ställa oss på den parkering som finns efter bron och campingen. Där var det fullt. Så vi fick helt enkelt åka tillbaka och ställa oss på en yta som var tillräckligt stor för att rymma vår husbil och se till att den inte var ivägen för nåt. För en parkering fanns inte...

Så vi gick till Idas brygga och åt Laxbuffé som var helt okej. Förhoppningsvis får vi bjuda paret på en längre husbilsresa framöver. 

Jag och Mikael åkte och tankade och hämtade sedan lite grejer hemma innan vi drog iväg igen. Denna gång till en ställplats nästan på hemmaplan. Där blev det en slapparstund innan vi gick ut och satte oss på pass för att spana efter vildsvin. Vi såg dock bara älgar, rävar, rådjur och harar. 
Nu ska vi sova gött och så får vi se när vi vaknar i morgon bitti. 

Det är minsann inte alla som får ut och åka med dessa coola män!

Många husbilar möter man på vägarna! Då gäller det att hälsa!


Nymans café! Rekommenderas!

Skogen om natten är fantastisk!

Fina rosor utanför apoteket i Karlsborg.

Nästan fullmåne, hyfsat varmt och väldigt rofyllt. Love it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar