torsdag 16 juli 2020

Mot det huvudsakliga målet!

Idag blev det en låååång sovmorgon. Vi vaknade strax före 10, åt frukost och drog sedan till Engelsons. Där blev det en del shopping innan vi beslöt oss för att åka kustvägen till Frillesås som ju var vårt huvudsakliga mål. 
Det gick bra fram till Varberg där vi hamnade mitt i turisttäthetsrekord och lunchrusning. Obra! Alla turister åker ju också något fordon så parkeringar var ju heeeelt omöjligt att hitta. På nåt sätt hamnade vi vid fästningen och där kände vi två sekunders lyckorus då det fanns två husbilsparkeringar som såg tomma ut mellan två andra husbilar. Men där stod det ett gäng motorcyklar som tydligen identifierade sig som husbilar. Det där med fordon med identitetskris är intressant... 

Till sist fick vi krångla oss ut mot 41:an, men då var det stort vägbygge de luxe där för att man gör om järnvägen. Bilkö i uppförsbacke med husbil! Än en gång tänkte jag att jag aldrig ska uppgradera mitt B-körkort. Det är helt klart bättre att Mikael kör. 

Vi fortsatte kustvägen mot Frillesås - en väldigt fin väg. Dock inga direkta matställen där vi kunde stanna med husbil. Så när vi kom fram till Frillesås drog vi med Habbis på pizzeriabesök direkt. Vrålhungriga var vi! 
Sedan blev det inköp av färska räkor (endast 350:-/kg), kortspel, rom och tjöt hela kvällen.


Bilkö vid vägarbete.... Lika mycket bilar bakom. Huga!

Ny placering i år. Riktigt bra!

Nya jaktbyxor och en (till) fleecejacka... På Engelsons.

Färska räkor! Och de var mycket mycket goda!

Pizzeriablommor!

Supergoda svenska jordgubbar hade de på Coop Frillesås.



Göttgöttigöttgött

Mycket tacksam att han kör!

Fick kall öl serverad i glas från frysen. Himmelskt gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar