lördag 27 juni 2020

Hästholmen here we come!

Idag vid niotiden drog vi iväg mot Hästholmen på andra sidan Vättern. Väl där var de fina ställplatserna i hamnen redan fulla, dock hittade vi (tack vare Lillys kapten) platser vid 31:ans glasscafé. Det fanns en stor äng att stå på, men vi blev anvisade till asfaltsparkeringen. 100:-/natt kostade det. 

Vi tog plats och gick sedan ner till hamnen för att äta en räksmörgås och ta en öl i solen. Mycket gott men onödigt dyrt...

Efter en stund fick vi besök av två grabbar (varav en med nytt körkort!) som åkte Vättern runt i bil. De tog sig en rejäl paus på Hästholmen innan de åkte vidare. 

Glassen på 31:an var god och lyxig. Många spännande sorter att välja på. 

Lilly kom till hamnen och eftersom det var så varmt tog vi badkläderna och gick till badplatsen (som var välfylld men inte omöjlig att hålla avstånd på). Vi hoppade i två gånger och det var skönt! Ca 21 grader. 

Till kvällsmat tog vi kebabtallrik på pizzerian vid infarten till Hästholmen. Nu ska vi sova i en hyfsat avkyld husbil på en helt tyst parkering. 

Kvällsutsikt! Man ser faktiskt sjön härifrån!

Modiga tjejer som hoppade från berget. 

Vacker vallmo tänker nog inte bonden... men så tänker jag!

Öl och räkmacka!

Fantastisk utsikt när vi väntade på Lilly

Fin båt minsann!

Solnedgångsspaning

Kamp på liv och död! Fick spelet i present och det är perfekt att fördriva lite tid med. Blommor och bin trodde jag det var, men Mikael hävdar att det är getingar och stekta ägg. =)

Härifrån ser man Ellen Keys strand. Dit vill jag åka nån gång!

En inte så avancerad räkmacka... men god ändå. 

På stranden

SUP och bad i solnedgångsljus

There she comes!

Promenad till pizzeria!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar