tisdag 16 juli 2019

Cowboy-värld och ställplatsbrist


Vi vaknade hyfsat tidigt idag och försökte komma iväg före andra vilket var ett bra drag. Vi åkte till parkeringen för husbilar och ställde oss sedan i köööööö...

Millan imponerade på oss. Hela tiden väldigt lugn och sansad. Vi träffade bland annat på en liten pojke, kanske 2 år gammal, som var helt tokig i hundar. Han ville gosa och klappa och fast hon tydligt inte gillade det så stod hon lugnt kvar och lät honom klappa.
Hon skötte sig exemplariskt.
M & Mallan kollade stuntshowen och jag och Millan åt churros och kollade på folk.


Maten var ingen höjdare, och vi fick dessutom vänta på maten i 50 minuter så det var ingen höjdare. Dock är parken häftig och nu fanns det ännu mer kul ställen för barn att leka på. Så nästa gång blir det nog att åka med barnbarnen :-) (vi snackar många år framåt i tiden...)






Efter vårt Vilda Västern-äventyr åkte vi mot Falkenberg. Vi stannade vid Hylte Lantmän där M gick en sväng och spanade. Blev inga fynd denna gång.

Sedan började vårt letande efter nattplats. Det fanns inte en enda plats på någon camping/ställplats i hela Falkenberg med omgivning (utav dem vi hittade på kartan). Nästa gång vi drar mot kusten och vill bo på camping så ska vi boka i tid.
Har man husbil kan man ju stå vart som helst egentligen - men vill man bada i havet så är det svårt att veta vart man kan stå i turiststäder där man inte alls har koll. Campingplats känns som ett säkert kort då.
Vi kollade vid Vinbergs golfklubb som hade hela 28 ställplatser. Men fullt där också. Vi drog istället mot Ullared och tänkte att det nog fanns platser där. Men på vägen fick vi syn på en ställplatsskylt och chansade - där fanns 4 platser och stugor. Joarstorps B&B. Toa, dusch och el och möjlighet att få frukost. Grusunderlag som lutade något men bra underlag.
Det var väldigt fin omgivning med bondgård och skog och åkrar. Rekommenderas!
Här ska vi nu sova gött. Lugnt och skönt!

Cykeln är med men har inte fått rulla än...





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar