måndag 15 juli 2019

Krasch,boom,bang bland pickadoller och pilbågar

Idag drog vi iväg på familjesemester med ganska oklart mål. Vi började dock med att dra oss mot High Chaparall där vi inte varit på många år och där vi visste att vi kunde ha med Millan.



Vi stannade förstås och tog en fika på Isaberg först. Känns ju som att man har åkt rätt långt när man kommer till Isaberg - men sen är det ju väldigt kort bit kvar egentligen. 
Vi hade turen att få en av de 4 sista platserna med el. Dock var det definitivt inte en plan plats utan vi behövde upp på högsta nivån på klossarna. Vi valde att köra upp på dem, och jag lyckades inte visa tydligt nog att vi skulle stoppa så Olvert välte äver och klossarna stod rakt upp i underredet. Det lät som om hela bilden brakade sönder. Alla tittade och  jag trodde bilen var förstörd. M behöll lugnet och lyckades få bort klossarna och det enda som blev förstört var klossarna. Puh... 
Jag ska köpa nya. Med fyra steg. Och hädanefter backar vi upp på klossarna.





Det är en barncamping med massa barn som cyklar hej vilt överallt och föräldrar som sitter och dricker. Vi kanske inte känner att vi platsar så bra just här. Det är dessutom ganska långt till servicehuset och själva serviceanläggningen är ok men inte mer. Det är ju ganska dyrt att bok här, så nästa gång ska vi i så fall vara ute i god tid och kunna välja plats på ett annat sätt. Eller övernatta i närheten och inte på campingen alls.

I morgon ska vi tillbringa dagen i parken.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar