tisdag 9 juli 2019

Nattlogi i Norrköping

Igår efter Söderköping skulle vi hitta lämpligt ställe att övernatta på i närheten till Kolmården som vi beslutat oss för att åka till.
Vi siktade in oss på Bråvikens golfklubb som hade ställplatser enligt hemsidan. Det fanns ställplats med el på deras parkering och det såg ut att vara mysiga omgivningar, men eftersom vi var lite sena dit så fanns det ingen att checka in hos så att vi kom åt toa och dusch. Vi fick svar från dem lite försent. Då hade vi redan åkt därifrån tyvärr, men dit kan vi säkert åka igen.

Istället åkte vi till Himmelstalund camping i Norrköping. Där spelade vi kort, bodde grannar med ett finskt par och sov gott tills idag då det första vi gjorde var att ringa hem till dottern och gratta på födelsedagen. Sedan åt vi frukost och duschade för att sedan åka mot Kolmårdens djurpark.
Campingen var lugn och hade fräsch serviceanläggning.

Vacker allé på väg till Bråvikens golfklubb. 

På väg mot Norrköping!


Kortspel!

TV-mys innan vi slocknade för dagen.
 Våra gäster sov i dubbelsängen och vi bäddade ner soffgruppen till chauffören. Han har köpt en extra bäddmadrass som han lade över alltihop vilket gjorde den sängen betydligt skönare. Han är smart han! Själv sov jag i taksängen. Den är inte dum!

Takfönstret är trevligt att kika ut genom! Då kan man se hur skitigt det är på taket...

Överblick över campingen...

...åt båda håll. Här ser man  receptionen och servicehuset!

Nu tyckte chauffören att jag skull ta och komma ner så vi kunde äta frukost... Bäst att vakna till då!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar