onsdag 17 juli 2019

Många mil i husbil





Efter en lugn natt och en lugn morgon åkte vi mot Engelsons. Där visade det sig att de hade en gratis ställplats, vilket vi ju kan använda oss av en annan gång.
Efter lite shopping ville Mallan åka mot Ullared för att shoppa där också. Det visade sig vara hemkört. Husbilsparkeringarna var fulla, campingen var full och vi hade i så fall fått stå på en parkering en bra bit från själva Ge-Kås. Mallan hoppade det, eftersom vi inte hade kunnat shoppa tillsammans eftersom Millan inte kska behöva sitta själv i husbilen.
Vi drog iväg norrut och hamnade i Ävsered som ju förr var en shoppingmetropol. Det var det inte nu. Men vi hittade en Mandys Diner som fixade lunch! Supergott och bra service - även för Millan!


Millan fick egen vattenskål.
Cool toalett på Mandys!

Vart skulle vi ta vägen sen då? Vi visste inte riktigt, men det sög i Mallans shoppingtarm och vi åkte till Åshaga outlet i Borås. Vägen som GPS:en visade dit var bitvis en kostig med rejäla höjdskillnader vilket gjorde resan onödigt spännande. Men vi kom fram till slut.

Foppisarna från 50-årsfesten i juni har blivit husbilstofflor! 


Skulle vi åka hemåt eller vart skulle vi nu ta vägen? Efter en massa funderingar åkte vi via Falköping, där vi tankade, mot Lidköping. Vi ringde några campingar och fick till sist tag i Filsbäcks camping där vi bokade en natt. Mannen i receptionen hade nog inte gått så många charmkurser men huvudsaken var ju att vi fick en fin plats att vara på.
Hundar fick inte vara med på stranden, men jag och Mallan beslöt oss för att bada i det mycket låååååååånggrunda vattnet. Det blev inte djupare än strax över knäna fast vi gick och gick och gick. Så vi fick doppa oss i det ändå. 23 grader varmt och skönt, men inget att simma runt i direkt.






Grillmästaren!




På kvällen invigde vi grillen - det var GÖTT! Ett stort plus för att den kallande väldigt fort efteråt. Blir liksom lite enklare att frakta med den då.

Nu snarkar Mickis och jag och Mallan har kollat på Rock of ages. Godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar