tisdag 7 augusti 2018

"Bucketlistan" fylls hela tiden på...

Återvända till Bauergården är nåt vi absolut kan tänka oss. Testa deras relaxavdelning, äta på restaurangen och bada i Bunn igen - för det var en trevlig sjö.

På vägen hem åkte vi över Kaxholmen - det var en fin väg med mycket fina gårdar och vackra vyer.

När vi var hemma igen stod mätaren på 82 avverkade mil.

Sammanfattningsvis en riktigt trevlig resa - och extra kul att Millan trivdes så bra med husbilslivet.

 Trots andra hundar på plats så höll sig Millan lugn och tyst. Skönt! Inte roligt om det blir en massa skällande.


En lååång elkabel var ett nödvändigt inköp! Konstgräs på ställplatsen kunde kännas konstigt, men det var riktigt smidigt faktiskt. Blir ju inte geggigt om det regnar heller. Tummen upp på det!


Det är många nya knappar och grejer som man ska ha koll på. Tur då att man är med i en husbilsgrupp på facebook där man kan ställa frågor om det är saker man inte hittat i bruksanvisningen. Ja, man riskerar att bli idiotförklarad, för tyvärr är en del människor tvungna att vara cyniska och ironiska - men jag antar att det är så dagens människor anser sig ha rätt att uttrycka sig så jag försöker att inte låta det irritera mig. Den här knappen förstod vi handlade om fläkt och kylskåp - men det kändes som att vi ville veta exakt hur den skulle användas istället för att "gissa. En vänlig själ upplyste oss om att det är till fläkten bakom kylskåpet. Den hjälper till att kyla vid varmt väder. Upp är det konstant fläkt och ned är det temperaturstyrt. Bra att kunna ta hjälp av de som kan och vet!


Väl hemma är det nu dags att dammsuga ur bilen och försöka avlägsna hundhåren. Inte helt lätt... Och vi har ändå försökt täcka soffor m.m. med filtar. Men hundhår letar sig in överallt!

Helt okej att städa husbild tycker jag som annars avskyr att städa - men husbilen är liksom lagom stor städyta haha!

Nästa resa är hemlig... ett tag till...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar