söndag 12 augusti 2018

Dag två i shoppingparadiset - alla överlevde!

Igår när vi skulle bädda soffdelen (som vi provbäddade i torsdags med gott resultat)  så ville bordet inte låsa sig i läget längst ner. Mikael fick ligga väldigt still... Själv låg jag i taksängen som Mallan brukar ha. Trevlig säng måste jag säga! Synd att jag och Mikael inte kan ligga i den samtidigt - det finns ju en maxvikt.

På natten ösregnade det och åskade, men när vi vaknade sken solen igen.


Vi tog shoppingbussen till GeKås och shoppade liiite till. Fast Nettan är en riktig stammis i Ullared så blev det premiär för henne vad gällde shoppingbussen.








Denna andra dag blev det lite kläder och bakplåtspapper som fick följa med i korgen. Efter en stunds shoppande fick en fjärdedel av sällskapet nog och bad om att bli visad till utgången. =)
Vi andra hakade på och tog sedan den genaste vägen tillbaka till Olvert.

När vi sedan checkade ut och lämnade plats 78 så tog vi vägen över Tranemo och Svenljunga hem. I Svenljunga lyckades vi efter ett tag hitta ett matställe; Björn Bagares källare. Trevligt och god mat!
Vilket var då helgens bästa fynd (förutom att det bästa för vissa var att de överlevt en helg i Ullared och inte tänkte åka tillbaka på minst 18 år)?



När vi kom hem stod mätaren på 128 mil. Nu blir det en veckas vila till nästa resa.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar