lördag 11 augusti 2018

Hemlig resa med för vissa chockartat mål...

Idag drog vi iväg igen! Denna gång fick Mallan och Millan stanna hemma och istället tog vi med kompisar. Resan var en present till en av kompisarna - och ingen av dem visste vart vi skulle.
Vi började med ett stopp i Isaberg med hembakt fika. Sedan tog vi en tur till Skeppshult och letade gjutjärnspannor, men gick därifrån utan att ha inhandlat något.

Nästa mål var Hylte Lantmän, till allas stora förtjusning (?). Där hittade vi en marineringsburk till Mikaels vakuum-maskin. Hundmatsprover, vit tshirt (till kommande event) och lite annat smått och gott följde med. En cykel fick nästan åka med den också...

Därefter blev det resans huvudmål: ULLARED! En total chock för vissa och något som gav stor njutning åt andra. På vägen dit passerade vi 100 mil på Olverts mätare - och detta skedde vid den exotiska platsen AMFREBO.
Vi tog plats på Ullareds husbilscamping och gick sedan för att äta mat på Harrys. Åskan mullrade ordentligt i kanterna, men vi klarade oss från regn. Maten fick vi vänta läääänge på, men när den väl kom var den god. Tur det!
Vi tog en liten sväng in på Ge-Kås och hann med lite shopping. En pall, glas, hink till elkabeln, vaxduk, badtermometer, dörrmatta, skohorn och andra viktiga saker föll ner i vagnen.



På väg tillbaka till ställplatsen föreslog jag att vi skulle ta en genväg över berget - det var säkert finare trodde jag. Och det var det - men någon genväg var det inte - och att gå där med kundvagn var inte helt lätt... Men vi fick se mycket :-). Och slapp regn...



Ställplatsen är mycket bra och servicehuset väldigt fräscht!

Under resan hit har vi äntligen kommit på vad det varit som "ballrat" så under färd. Det är skåpet under diskhon. Vi löste det med att sätta lite pappersservetter emellan, men får nog fixa till någon slags list framöver så det blir tyst.

Man blir trött av att shoppa - och efter lite bubbel och isdrinkar ska vi nu sova. Sover en av oss redan???



Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar